Goal

Goal är det största fotbollsmagasinet i Sverige med fokus på internationell fotboll. Med tolv utgåvor per år kan du läsa om de stora ligorna i Europa, så som Premier League, La Liga och Bundesliga. Du kan läsa Goals vanliga utgåvor eller den som är mer anpassad till den yngre publiken vid namn “Goal Junior”.

Den stora bredden på rapporteringen är Goals främsta kännetecken. De når en bred publik med sitt fokus på internationell fotboll med reportage och nyheter. Just den internationella vinkeln med rapportering från alla större ligor och turneringar, i både herr och damfotboll, är det som gör Goal unikt. På Goal.se hittar du hur du skaffar dig en prenumeration på tidningen.

Prenumeration på Goal

Goal erbjuder flera olika prenumerationsalternativ. Du kan beställa 3 utgåvor för 167 kronor eller 6 utgåvor för endast 329 kronor. Det största paketet innefattar alla Goals utgåvor under ett kalenderår där du får 12 tidningar för en kostnad av 649 kronor. Beställer du det största paketet ingår även boken “Fotbollsstjärnor” som medföljande premie till beställningen.

Prenumerationen ger dig tillgång till ett innehåll i utgåvorna som består av reportage och intervjuer med stora fotbollsstjärnor och stora fotbollslag. Du kan även ta del av rankningslistor av olika spelare och lag i den internationella posten så väl som idolposters på dessa. Tyngdpunkten ligger på Premier League, Bundesliga, Ligue 1, La Liga och Serie A.

Goal Fairplay

Goal säljer också en handbok i fairplay inom fotbollen, där återges sex saker som är eftersträvansvärda att göra som fotbollsspelare. Bland dessa hittar du till exempel respekten för reglerna och att lära sig vara en god vinnare och förlorare. Men även att bidra till positiv stämning, vilket språkbruk du bör ha samt att respektera varandras olikheter.

I denna bok återges också sex saker som du inte bör göra som fotbollsspelare. Till exempel fuska, använda fysiskt våld, använda dig av negativt språk, diskriminera eller trakassera. Du får inte heller vara rasistisk i ditt sätt att vara och interagera. Dessa saker kan du kortfattat läsa om på Goal.se och där kan du även köpa boken.

Övergångar och listor

Goal är välkända rapportörer av fotbollsövergångar av olika spelare mellan diverse klubbar i den europeiska toppfotbollen. I utgåvorna har du möjlighet att ta del av rykten och bekräftade övergångar och lån mellan klubbarna. I synnerhet gäller detta under sommarfönstret och vinterfönstret då det är vanligt att det råder stor aktivitet på denna del.

En viktig del av Goals magasin är listor och rankingar av olika spelare och klubbar i den internationella fotbollen. I de senare utgåvorna kan du läsa om de 15 bästa damspelarna inför Dam-VM 2019. Du kan även läsa mer ingående om olika spelare och lag som har varit eller är en del av rankingen.

Sociala medier

Goal finns på stora sociala medier, till exempel på Facebook och Instagram. På Facebook heter de Goal och på Instagram finner du kontot under namnet Goal_Tidningen. Detta och mycket mer om Goals sociala medier går att hitta på Goal.se som är magasinets hemsida. Här kan du även sköta prenumerationer och få fram kontaktuppgifter där du kan nå företaget med frågor.

Kontakt

Är du intresserad av att prenumerera på Goal kan du göra det via deras hemsida, där klickar du vidare till en beställningssida som heter DinTidning. Förlaget heter Egmont Publishing och är utgivare av många andra stora tidningar och magasin. Telefonnumret är: 08-400 277 41. Mailadressen är goal@egmont.se. Det går även att kontakta företaget angående annonsering i magasinet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *