Svensk Golf

Svensk Golf är en tidning som handlar om den väldigt populära sporten golf. Som golfälskare kommer du ha stor nytta av tidningen och du slipper dessutom prenumerera på den själv. Du kan läsa tidningen både digitalt och i pappersformat, något som fortfarande uppskattas av många människor. Det är helt klart någonting speciellt med att bläddra i ett magasin.

Tidningen Svensk Golf har gott om läsning tillgänglig både för nybörjare och vana golfspelare, du kan läsa test gällande golfutrustning och artiklar rörande allt som handlar om golf. Det är den enda tidning du behöver som golfspelare helt enkelt. Du får tips om bra golfbanor och nya golfklubbor så att du kan vidga dina vyer lite.

Hur kan du läsa Svensk Golf?

Svensk Golf kan läsas på två sätt, det ena är digitalt och det andra i tryckt format. När du läser digitalt kan du bläddra i tidningen precis som när du har den framför dig, men det finns också en hemsida där du kan läsa artiklar i olika kategorier så som golfregler, utrustning och banor.

För att du ska få tidningen i tryckt format behöver du vara aktiv medlem i en svensk golfklubb, som även måste vara ansluten till Svenska Golfförbundet. Om du är det skickas tidningen hem till dig automatiskt. Om du har frågor angående tidningsprenumerationen är det därmed din golfklubb du ska kontakta, alternativt det Svenska Golfförbundet.

Vem står bakom tidningen

Det är det välkända företaget Egmont Publishing AB som äger tidningen Svensk Golf och hemsidan Svenskgolf.se. Egmont Publishing AB publicerar över 100 olika tidningar, däribland Kalle Anka och Hemmets Journal. Du hittar kontaktuppgifter till tidningens redaktion på hemsidan ifall du har frågor eller tips, du kan både ringa och mejla dem vid kontaktbehov.

Egmont Publishing är dessutom en del av koncernen och stiftelsen Egmont som varje år hjälper utsatta barn och ungdomar genom att skänka miljontals kronor. Det känns alltid positivt att läsa en tidning som du vet bidrar med någonting gott till samhället. Du kan även följa Svensk Golf på Facebook, Twitter och Instagram om du vill det.

Hemsidan

Hemsidan Svenskgolf.se är en sida som handlar enbart om golf. Den är enkel att få tillgång till och du får bland annat tips om golfbanor runtom i landet, men även om golfbanor i andra länder. Du kan även läsa om olika typer av golfutrustning genom att välja en specifik kategori eller ett varumärke.

På hemsidan finns det även en golfskola där du kan lära dig mer om hur du spelar golf, vilket är perfekt för dig som är relativt ny inom sporten. Hemsidan har lika mycket att erbjuda som tidningen, dock föredrar vi tryckta sportmagasin på grund av den speciella känslan de ger. Med Svensk Golf kan du variera dig mellan de båda.

Fördelar med Svensk Golf

Det finns många fördelar med att läsa Svensk Golf som golfintresserad. För det första är den kostnadsfri då du endast behöver vara medlem i en svensk golfklubb för att få den i brevlådan och på nätet kan du läsa den gratis. Dessutom har den artiklar som passar både nybörjare och de som är vana spelare.

Sammanfattning

Svensk Golf är ett svenskt sportmagasin som ägs av Egmont Publishing AB, ett stort företag inom tryckt media. Du kan läsa den både i tidningsformat samt på nätet helt kostnadsfritt. För att få den i brevlådan måste du vara medlem i en svensk golfklubb som är ansluten till Svenska Golfförbundet. Vi rekommenderar tidningen till alla golfälskare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *