Tidningen Hockey

Tidningen hockey är ett påkostat magasin i vacker helfärg, där de publicerar material som inkluderar nyheter och artiklar om både den svenska och den internationella hockeyvärlden, med en stor bredd som omfattar nämnvärda händelser från lokala klubbar till ligor på elitnivå. Tidningen Hockey strävar efter att förse sina läsare med de bästa analyserna och summeringarna av händelser inom hockeyvärlden, så som matchresultat med allt från enskilda spel till mästerskap, värvningar och karriärer av spelare, det skiftande politiska landskapet inom både den inhemska och internationella hockeykulturen samt så mycket mer.

Arbetarna på Hockey är stolta över att kunna erbjuda en riktig inblick i hockeyvärldens inre, med djupgående intervjuer jämsides sina nyhetsartiklar och reportage. Tidningen Hockey kan ofta publicera hela sidor ägnade till frågor och diskussioner med våra svenska hockeystjärnor, personligheter, förbundskaptener med flera. Utöver detta inkluderar Tidningen Hockey kunskapsberikande artiklar om ämnen så som kostrådgivning och utvecklingstips för aktiva hockeyspelande läsares fördel. Deras artiklar utmärks av slående professionella fotografier som återges perfekt i deras högkvalitativa tryck. Det finns även möjlighet att komma i kontakt med tidningen om du vill annonsera.

Tidningen hockey på nätet

Tidningen Hockey är även aktiv på nätet. Tidningen har en webbsida, Tidningenhockey.se, där läsare kan ta del av både nya och äldre artiklar. På webbsidan dyker det upp matchresultat, analyser och artiklar om intressanta samtida händelser och nyheter som de tror är av intresse för sina läsare. De lägger även då och då upp hela artiklar från äldre publikationer av tidningen, då kan nya läsare få chansen att ta del av äldre material som de kanske missat och de som ännu inte läser tidskriften kan få en indikation om kvaliteten som tidningen håller.

Kontinuerlig bevakning av hockeyvärlden

Tidningen Hockey följer alltid de evenemang och matcher som sker inom hockeyvärlden och rapporterar i sin månatliga tidskrift om dessa, men för de tillfällen då nyheter inte fick plats i tidskriften så finns både tidningens webbsida och deras Twitter-konto till hands. På Twitter rapporteras matchresultat i realtid, och på webbsidan har de ett nyhetsflöde med de senaste nyheterna i hockeyvärlden. På webbsidan är det lätt att söka efter artiklar och nyheter med det robusta Tag-systemet som gör det möjligt att filtrera på individuella spelare, ligor, klubbar eller evenemang med mera.

Hockeys historia

Tidningen Hockey är det Svenska Ishockeyförbundets officiella tidning och har varit i tryck sedan mitten av 1960-talet. Den första varianten av tidningens utgåva trycktes mellan 1965 och 1974, då under namnet Hockey: Svenska Ishockeyförbundets officiella organ, med Svenska Ishockeyförbundet som den officiella utgivaren. Tidningens namn ändrades senare till Hockey: Officiellt organ för Svenska ishockeyförbundet, det skedde år 1974. Vid det tillfället gick CeWe-förlaget med som samarbetspartner till tidskriften. Idag produceras magasinet under sitt nuvarande namn Tidningen Hockey av helserviceföretaget Ågerhuset som ansvarar för tryck och design för tidningen, med artiklar skapade av tidningens redaktion.

Hur köper man Tidningen Hockey?

Tidningen säljs i form av en prenumeration där tidningen levereras hem till dig en gång i månaden, med totalt 12 nummer per år. Prenumerationerna kan skrivas på för 3 månader, 6 månader eller 12 månader, med reducerat pris för ju längre prenumeration du väljer. Ett specialerbjudande för förstagångsprenumeranter tillhandahålls, där det inkluderas ett reducerat pris utöver den vanliga prenumerationskostnaden och boken 50 år med svensk elithockey! Det går även att beställa hem coachkort i två modeller och coachjournaler med plats för anteckningar och med spelplaner på varannan sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *