De bästa svenska sportmagasinen

Är du en av de personer som älskar känslan av att bläddra i ett magasin och inte bara kolla på nätet efter sportinformation? Då har vi skapat den här hemsidan för att du ska kunna hitta de absolut bästa svenska sportmagasinen på marknaden. Det är någonting speciellt med att bläddra i en nyutkommen tidning.

Ett magasin har en speciell lukt och det är någonting som internet aldrig kan ta över. Det finns många sportmagasin som fortfarande har stora magasin med många läsare bland både den yngre och äldre generationen. Det finns magasin för flera olika sporter, bland annat travsport, fotboll, ishockey och golf för att enbart nämna några stycken.

Fotbollsmagasin

En av de mest populära sporterna är fotboll och självklart finns det sportmagasin som rör denna populära sport. Bland Sveriges bästa sportmagasin hittar du bland annat tidningen Offside och tidningen Goal. Goal är en tidning där du kan läsa allt om internationell fotboll, tyngdpunkten ligger på populära europeiska ligor som exempelvis Premier League och La Liga.

Offside är Sveriges största fotbollsmagasin och tidningen ha getts ut sedan år 1999. I tjugo år har svenskarna alltså kunnat följa fotbollsvärlden i Offside och även om namnet har ett negativt klingande namn så var det självklart för tidningsskaparna. De vill stå vid sidan om och rapportera om allt gällande fotboll och de har gjort det med framgång.

Hästsportsmagasin

En annan typ av sportmagasin som är kända i Sverige är de som handlar om hästsport. På vår hemsida kan du läsa om två av dessa magasin, nämligen Travronden och Ridsport. Ridsport är en tidning där du kan läsa om dressyr, hoppning, fälttävlan och annan ridsport. Tidningen har funnits i många år och är väldigt omtyckt bland hästmänniskor.

Travronden är Sveriges äldsta tidning om trav- och galoppsport som har funnits sedan 1932. Travsporten är väldigt populär i Sverige och därav är tidningens popularitet inget konstigt. Du hittar bland annat information om populära travtävlingar så som exempelvis V75 och V64 i magasinet, samt reportage om kuskar och hästar. Travronden ges ut två gånger i veckan.

Andra typer av magasin

Här hos oss kan du givetvis även läsa om sportmagasin som rör andra sporter än de två ovanstående. Du kan till exempel läsa om magasin som handlar om hockey och golf, två andra mycket populära sporter. Sportmagasin är mer populära än vad du kanske tror, att läsa i en tidning är fortfarande någonting som uppskattas.

Bland Sveriges bästa sportmagasin hittar du även tidningar om cykling och flugfiske till exempel. Vi vill helt enkelt nå ut till alla typer av sportintresserade personer så att alla ska kunna hitta ett sportmagasin som passar dem. Vi beskriver ingående vad tidningarna handlar om och vad du hittar i dem så att du enkelt kan avgöra om de passar dig.

Vårt syfte

Vårt syfte med denna hemsida är helt enkelt att ge dig tips om Sveriges bästa sportmagasin. Om du gillar sport och gillar tryckta tidningar så finns det många bra alternativ för flera olika sporter. Vi älskar själv magasin och sport och vill på bästa sätt hjälpa dig att hitta det perfekta sportmagasinet för dig.

Sammanfattning

Du har kommit till startsidan till vår hemsida om Sveriges bästa sportmagasin och vi vill härmed hälsa dig hjärtligt välkommen till oss. Vi tipsar dig om de absolut bästa tidningarna inom vissa sporter, där du får bra information om din specifika favoritsport. Att läsa i en tryckt tidning är någonting speciellt som vi önskar ska leva vidare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *